Sofia Herbertsson med personal är mottagare av Findus Special Foods Stipendium 2008
Stipendiet utdelas av Findus Special Foods i samarbete med tidningen Näringsvärt - om kost och näring. Stipendiesumman består av 15.000 kronor.
Stipendiet utdelas av Findus Special Foods i samarbete med tidningen Näringsvärt - om kost och näring. Stipendiesumman består av 15.000 kronor.
Findus återkallar produkter med irländskt griskött från den svenska marknaden. Det är totalt fem produkter på konsumentmarknaden och fem produkter på storköksmarknaden.
Grön Deli - de unika grönsaksrätterna som gjort succé - nu kommer två nya varianter
Potatis & grönsaker - innovativa rätter med mer grönsaker än potatis - nu kommer fler spännande blandningar!
Två nya rätter i Wärdshusserien: Kyckling med bacon och Porterbiff
Nu lanserar Findus en god saftig fiskköttbulle med lax (Salmo salar)och Alaska Pollock ( Theragra chalcogramma ). Fiskköttbullen med lax består av 81 % fiskkött från lax (43%) och Alaska Pollock (38 %).
Nu lanserar Findus säsongens fiskpinne - den första fiskpinnen med citronsmak.
Nu lanserar Findus en ny god fiskfilé på marknaden. Det är MSC-märkt Kapkummelfilé som fiskas i vattnen utanför västra och södra Sydafrika.
Nya spännande fiskar från Findus Foodservices: Alaskaspätta och Fiskköttbulle med lax
Findus lanserar djupfrysta rätter på en helt ny nivå - vi kallar dem Dagens Deli, eftersom konsumenterna tycker att de nya rätterna är något helt utöver vanliga frysta portionsrätter.
Findus lanserar en unik recepttävling där vi bjuder in hela Sverige att berätta historier om mat. Historierna kan handla om vad som helst så länge de är spännande, häpnadsväckande, charmiga eller tänkvärda. Det viktigaste är att det finns med ett recept och att en maträtt spelar en viktig roll i historien. Vi har valt att kalla tävlingen "Världens Recepttävling".
Nu lanserar Findus en annorlunda och enkel vardags-kokbok för hela familjen. Vi kallar den Matpusslet. Kokboken är ett samarbete mellan ICA Bok förlag och Findus Sverige AB. Det finns många kokböcker med krångliga recept som är till för att imponera på lördagsgästerna. Det här är inte en sådan kokbok.
Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.
Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.
Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige