Pressmeddelande -
Två nya rätter i Wärdshusserien: Kyckling med bacon och Porterbiff
Kyckling med bacon och Porterbiff
Kyckling med bacon är en trevlig nyhet bland Wärdshus enportionsrätter. Kycklingen får en personlig smak av den lena såsen med ost, bacon, vitt vin och det smakrika fullkornsriset. Kyckling med bacon är nyckelhålsmärkt, vikt 380 gram.
Porterbiff, heter den andra nyheten. Små nötfärsmedaljonger (vikt 25 - 27 gram styck) i portersås med klyftpotatis och grönsaker, bl a morötter, bönor och paprika. Den smakrika portersåsen ger den här rätten en egen karaktär. Såsen innehåller både enbär, svartvinbärspuré och porterarom. Vikt 380 gram.
Båda rätterna kostar cirka 22 - 23 kronor styck i butik.
Findus Wärdshus serie som fyller 20 år i år, har marknadens bredaste enportions-sortiment med hela 28 olika djupfrysta rätter.
- Findus Wärdshus med sitt breda sortiment, har mycket att erbjuda konsumenterna, säger Mariette Lindsjö, marknadschef på Findus Sverige AB.
- Vi vet att våra rätter är uppskattade av många konsumenter, fortsätter Mariette. Hela 13 av våra rätter ligger på konsumenternas 20-i-topp lista över djupfrysta enportionsrätter. Dessutom är återköpsgraden stor, 59 %!
- De här två rätterna är vad många konsumenter vill ha till lunch, kyckling med god sås eller en smakrik färsrätt. Vi vill erbjuda ett varierat sortiment, gärna nyckelhålsmärkta rätter, men vi har också XL färdigrätter för dem som är lite extra hungriga, avslutar Mariette.
Kontaktinformation:
Mariette Lindsjö, marknadschef Findus Sverige AB, telefon 042 - 86148 eller mariette.lindsjo@se.findus.com, eller
Jonas Svensson, kategorichef Djupfrysta enportionsrätter telefon 042- 86383, eller jonas3.svensson@se.findus.com