Gå direkt till innehåll

Dokument -

Forskningsprojekt bakom ny guide som hjälper människor med tugg- och sväljsårigheter

Det behövs nya och gemensamma riktlinjer och hjälpmedel för personal i vården när man ska välja mat till patienter med tugg och sväljsvårigheter. Utifrån det Vinnovafinansierade projektet ”konsistensoptimering och sensorisk design för hälsa och välbefinnande hos äldre”, som pågått i hela tre år, har Findus Special Foods, lanserat en helt ny konsistensguide.
go to media item
Licens:
All rights reserved
Innehållet får bara användas av Mynewsdesk. Det är alltså inte tillåtet för någon annan att ladda ner, kopiera, sprida eller på annat sätt använda Innehållet (annat än för privat bruk i den mån det följer av lag).
Filformat:
.doc

Kontakter

Relaterat innehåll

  • Forskningsprojekt bakom ny guide som hjälper människor med tugg- och sväljsårigheter

    Forskningsprojekt bakom ny guide som hjälper människor med tugg- och sväljsårigheter

    Det behövs nya och gemensamma riktlinjer och hjälpmedel för personal i vården när man ska välja mat till patienter med tugg och sväljsvårigheter. Utifrån det Vinnovafinansierade projektet ”konsistensoptimering och sensorisk design för hälsa och välbefinnande hos äldre”, som pågått i hela tre år, har Findus Special Foods, lanserat en helt ny konsistensguide.