Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Findus är stolt partner till White Guide Senior  i Årets Seniormåltid

Nomineringarna till Årets Seniormåltid 2020 i White Guide Senior är här!

Vi brinner för mat och allt som hör en god och näringsriktig måltid till. Men för många äldre är det en utmaning att få i sig tillräckligt med mat och näring. White Guide Senior är en tävling för seniorboenden i Sverige, där de tävlar i ett antal kategorier, bl.a. Årets Seniormåltid. 
Tävlingen är ett samarbete mellan Bergkvist Publishing och White Public AB med syfte att lyfta allt det goda so

Visa mer

Välkommen till Findus - Djupfrysta grönsaker, fisk och måltider sedan 1941

Findus Sverige AB är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet bättre i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat - till dig själv, till vänner eller familj - eller om du i din yrkesroll lagar mat - till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre - vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige, med huvudkontor i Malmö, ingår i Nomad Foods Europe (NFE), Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Koncernen omsätter 2,3 mrd kronor och sysselsätter 180 medarbetare i Sverige. Bolaget har 4 800 medarbetare i 17 länder samt 13 egna fabriker i Europa. Nomad Foods Europe marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Goodfella’s och Aunt Bessie’s.

Findus Sverige AB

Nordenskiöldsgatan 8, hisshall B
211 19 Malmö
Sverige